skip to Main Content

Her er noen tilbakemeldinger vi har fått:

Vi i F&G klassene ( Hundvåg-kullet ) St Svithun Skole hadde en kjempekoselig «30 år siden vi gikk ut av ungdomsskolen» sammenkomst nede på Skjærgårdshuset lørdag 20 september.  Lokalene vi fikk for kvelden var «det gamle» konditoriet , og dette intime, lune og koselige lokalet passet utmerket til en gruppe 31 fin pyntet «ungdomsskoleelever» Vi ble servert en snadder tapasmeny, og forfriskningen fikk vi i baren ved inngangspartiet av lokalet. Musikken ble spilt gjennom  å koble til mobil/nettbrett/pad til Skjærgårdshusets anlegg og på den måten blir musikken hva en selv ønsker. Perfekt opplegg for temakvelder.
Det blei en kjekk kveld for deltagere på klassefesten 1984 anno 2014, så en stor takk til Skjærgårdhuset for å ha lost oss gjennom en minnerik kveld.
Så trenger noen lokaler for festligheter, det seg være bryllup, konfirmasjon, klassefester o.l så kan vi varmt anbefale Skjærgårdshuset.

Med vennlig hilsen
Arrangør komiteen Klassefest avgangselever F&G klassen St Svithun U. Skole 1984

##########

Tusen takk for et aldeles strålende arrangement. Vi har følt oss så velkomne helt fra første gang jeg pratet med deg Heidi Har fått mange kjekke meldinger i dag alle har kost seg masse -festen blei akkurat sånn som jeg hadde lyst at det skulle bli. Dokker kan ta en stor del av æren.

Dokker har ein skatt der nede på Skjærgårdshuset – og jeg ønsker dere all mulig Lykke til med å få det til.

Vennlig hilsen Bjørg Amalie

##########

~~God opplevelse på Skjærgårdshuset.

Vi har feiret 50 års jubileum for avslutning av folkeskolen.
Flere alternativer var på blokken, men heldigvis åpnet Skjærgårdshuset til festen skulle holdes, og da ble jo valget lett. Det er 2 festlokaler, og vi var så heldige at vi fikk velge. Vi endte opp i 2. etasje og fikk dermed en følelse av å være helt for oss selv. Her var både egen bar og egne toaletter. Musikkanlegget fungerte også utmerket.
Det som gjerne teller mest i en slik anledning er maten og serveringen. Maten kan absolutt anbefales og det kan jeg også si om betjeningen som fulgte oss hele kvelden.
Vi kommer gjerne igjen!

Hilsen
Festkomiteen v/Kurt

##########

Vi skulle arrangere 20 års jubileum fra Austbø Ungdomsskole ila høsten 2014.
Vi hadde egentlig booka lokaler Stavanger, men endret raskt dette til Skjærgårdshuset etter å ha vært på en aldeles strålende gjennomført åpningsfest i mai.
De nye lokalene var lyse og fine, freshe farger og møblementet passet utmerket for vårt arrangement.

Selve arrangementet var for 55 personer med velkomstdrikke, mat og bar. Vi valgte en tapasmeny som bare var helt enestående – alle kommenterte maten og hvor god den var (takk kokken for det)
Fra vi valgte Skjærgårdshuset som lokasjon, har Morten og Heidi hele tiden vært på tilbudssiden for å tilrettelegger for en kjekk kveld, både for oss i arrangementskomiteen og våre gamle skole venner.
Vi har kommet med våre ønsker for festen og de har innfridd på alle punkter. Alt fra lokalene, bordsetting og pynting, lyd/anlegg osv.

Kan på det varmeste anbefale dette lokalt for alle typer arrangement, både mindre og større enn det vi hadde.

Mvh Austbøkullet 1991-1994

##########

Rogaland fylkeskommune, regionalplanavdelingen arrangerte oppstartmøte Take off den 11. november 2014 på Sola flyhistoriske museum, vi bestilte «flymat» (wraps, smoothie, tapas og vafler) alt ble pakket etter vårt ønske i henhold til vårt tema «Take off». Maten og den kjempegode service i forbindelse med levering til plassen svarte til våre forventninger og vi kan på det sterkeste anbefale Skjærgårdshuset som leverandør til slike arrangementer.
Bente Emilie Meling, saksbehandler Rogaland fylkeskommune, regionalplanavdelingen

##########

Takk for fantastisk god Mat-Musik-Service…

ALLE var kjempefornøyde !!!

Maten var utrolig BRA,hele opplegget var TOPP..Gutta gikk hjem happy kl 0200..

Med vennlig hilsen
Hans Henrik Skov Jensen
Avdelingsleder  Carlstahl AS

##########

Julebordet vårt på Skjærgårdshuset var vårt beste firmafest på lenge. Utrolig god mat, fantastisk service fra alle på huset og det var både sosialt og gøy å sitte i nærheten med de andre gjestene. Har faktisk ingen verdens ting å utsette på kvelden og alle som var med har også skrytt av opplegget. Bra jobba!

Med vennlig hilsen
Christian Øie
Jernia Hundvåg

Back To Top