skip to Main Content

I puben kan vi tilby spennende arrangement og events med live musikk.

Torsdag: 1800 – 2400 *Mulighet for utvidet åpningstid når stemningen fortjener det!

Fredag: 18.00 – 01.30
Fredag familiebord taco: 18.00 – 21.00 i Oddetalsuker
Familie: 2 voksne og to barn inntil 12 år 300,- / Voksne 150

Lørdag: 20.00 – 01.30

Søndag: 14.00- 17.00 Søndagsbuffet

ARTISTER PÅ SKJÆRGÅRDSHUSET

 

Tor Ludvig
Tor-Ludvig Wårøy er en trubadur som har turnert Norge i 20 år. Repertoaret spenner seg fra 60 tallets pop til musikken du i dag hører på radioen. Tor-Ludvig er en artist som vinner publikums oppmerksomhet pga sin sterke stemme, og sin overbevisende gitarspilling.
Allsang er noe som er vanskelig å unngå. Den musikalske inspirasjonen henter Tor-Ludvig fra blant annet The Eagles, Bon Jovi, Garth Brooks, Whitesnake, Blues Brothers, Commitments og andre artister som har sterke melodier og gode harmonier som sitt kjennetegn.

Tor-Ludvig har gjennom årene opptredd sammen med blant annet Øyvind «Elg» Elgenes, Steinar Albrightsen og Grethe Svendsen. I tillegg har han gjort flere oppvarmingsjobber for TNT, Postgirobygget, VAMP, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Staut, Vestlandsfanden, Leif og Kompisane og 3 Busserulls for å nevne noen. Tor-Ludvig deltok i Idol i 2007 der han var med frem til topp 30.

Ref. TV2 «Tor-Ludvig Wårøy ble berømmet for et fantastisk låtvalg etter at han fremførte sangen «Here I go again» med White snake.»

Trond Gundersen
Trond er trubadur på hobby-basis, har alltid elsket musikk og nå kastet seg ut i offentligheten. Han  jobbet som bartender i en live-musikk bar i 3 år. Her fikk han inspirasjon fra byens beste musikere.

En sommerdag i 2009 pratet Trond med «Munken» og  lurte på hvem som skulle spille denne fredagen. De hadde ikke noen som kunne spille denne dagen, så da mannet han seg opp og tilbydde seg å spille gratis. Selv om han var rimelig nervøs den første gangen så gikk det heldigvis over all forventning, og han ble tilbudt flere spille-jobber både på Munken og Yanks.

Etter dette har det egentlig bare ballet på seg og det har blitt flere og flere spillejobber. Per dags dato har jeg en fast spille-helg på Yanks i måneden + tar oppdrag for både firma, bryllup, pub og diverse fester når det måtte passe.

Tone Salomonsen
Tone har sunget og drevet med musikk i en årrekke, både privat tilrettelagte arrangement, bryllupp, julebord og andre festlige tilstelninger. Hun har spilt på de fleste utestede som tilbyr live musikk i Stavanger og omegn.

Opp gjennom årene har hun opparbeidet seg et stort og godt repertoar som passer for enhver anledning, men fir Tone er det viktig å holde seg oppdatert, så de nyeste hitene er aldri langt vekke.

Tone spiller enten alene, med gitarist, trio eller fullt band. Alt tilrettelegges for kunden i henhold hva de ønsker og hvilket arrangement det er.

Sven Andre
Svein Andre Olsen har spilt på arrangement og live-scener rund i Norge i 8 år. Har ett stort repertoar for alle anledninger. Svein Andre legger mer vekt på det musikalske enn Tore tang faktoren. Han har også ha med seg Raphael Pedersen på perkusjon for få litt rytme og mer dansebar musikk.

Ingvald Alvseike
Ingvald kommer fra Kopervik på Karmøy og har turnert som trubadur i flere år.

Kjetil ingebretsen
Kjetil Ingebretsen, Finnøys store rockesønn.

Kjetil har en  lang fartstid som musiker. Han har reist verden rundt og solgt over en halv million plater med gothrockerne Tristiania, sammen med Vibeke Stene fra Sokndal, og spiller jevnlig med Kjell Undheim i Father & Son.

Han er ettertraktet som trubadur og er en fullbåren garantist for partystemning, med et vidt spekter av coverlåter.

Geir Halleland
Geir Halleland (født 13. september 1967) er en norsk trommeslager og sanger som har spilt med flere norske musikkgrupper, Parece (1980), Sally (1984), SOB (1986), Capt. Kane (1990), inntil han i 1990 ble trubadur med gitar. I 2000 ble han også medlem i 3 Busserulls, men trakk seg ut i 2005 etter anstrengende turnévirksomhet og plateutgivelser.

Plateutgivelser

I 1992 gav han ut CD-en Never Again med bandet Frontline, og var blant annet på Norsktoppen i hele fire uker med sangen «Darling Blue».

I 1996 var han med SOB på utgivelsen Vorspiel med SOB som hadde et visst salg på Vestlandet.

I 2004 var han med på 3 Busserulls utgivelse Små Fagre Gudsord fra landet hvor han synger på tittelsporet.

Back To Top